Geslaagde lancering: Zwem Apps 2.0

Op woensdag 13 maart vond het lanceerevent plaats van Zwem Apps 2.0. In één ochtend namen wij meer dan 50 ondernemers mee in alle nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en functionaliteiten van Zwem App 2.0. Was je er niet bij, of wil je de informatie nog eens teruglezen? Wij hebben een korte samenvatting gemaakt van de informatie die deze ochtend gegeven is!

Na twee jaar hard te hebben gewerkt aan een geheel nieuwe software is de Zwem App 2.0 nu eindelijk beschikbaar. De app werkt nu nog sneller, heeft onbeperkte design mogelijkheden en een grote hoeveelheid technische verbeteringen, zoals:

  • Online ticketing
  • Compleet vernieuwd leerlingvolgsysteem
  • Eindeloze design mogelijkheden
  • Verbeterde pushberichten

Maar naast deze grote verbeteringen zijn er meer verbeteringen zoals: ondersteuning van de nieuwste smartphones en tablets, nog eenvoudiger contact opnemen en de app is nog persoonlijker. Al deze nieuwe functionaliteiten, mogelijkheden en verbeteringen zijn uitgebreid toegelicht tijdens het lanceerevent. Maar om ook degene die hier niet bij aanwezig konden zijn op de hoogte te brengen staat dit uitgelegd op onze website: Ontdek hier alles over zwem app 2.0

Nadat dat Hans alles heeft verteld over de Zwem App 2.0 liet Alex een live demo zien van het online tickets bestellen via de app. Michael, directeur van Clickables, heeft de ondernemers meegenomen in alle mogelijkheden op het gebied van online marketing en waar hiervoor de kansen liggen in de zwembranche. Volgens hem valt er namelijk op het gebied van online marketing veel te halen voor de zwembranche. Waar de fitnessbranche hier namelijk al heel actief in is, is dit bij de zwembranche een stuk minder. Hierdoor wordt het voor jouw onderneming aantrekkelijker en goedkoper om hiermee te starten, zo blijf je voorlopen op de concurrent.

Meer over Online Marketing

Het lanceerevent werd door de bezoekers als prettig en interessant ervaren bleek uit de gekregen feedback.

“Mooie ontwikkelingen, uitgelegd in een goed en duidelijk verhaal!”


Kon je niet bij het lanceerevent aanwezig zijn maar bent je wel heel benieuwd naar wat Zwem App 2.0 voor jouw zwembad of zwemschool kan betekenen neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis test app aan!