App tipper – Beeldmateriaal juist gebruiken

Goede foto’s en afbeeldingen gebruiken op jouw website of in jouw app is key! Het geeft een betere impressie van jouw school als je goede foto’s gebruikt, de sfeer kan beter worden weergegeven en je kan spelen met verschillende kleuren en extra beeldmateriaal dat ervoor zorgt dat je net even extra beleving kan geven aan wat je wilt uitstralen als school.

Lees verder

Winnaar gratis website Zwem Apps bekend

Afgelopen maand stond in het teken van het winnen van een gratis Zwem Apps website. Uit alle reacties is er een grote winnaar gekozen. Ben je benieuwd of jij de gelukkige winnaar bent van een gratis website voor jouw zwembad/school? Kijk dan gauw verder! Lees verder

Sportfondsen Nederland kiest voor Zwem Apps als partner voor online en mobiele communicatie.

Sportfondsen kiest voor Zwem Apps
Sportfondsen Nederland B.V., met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de communicatiecockpit van Concapps. Concapps is het moederbedrijf achter branchelabel Zwem Apps. Concapps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties.

Marketingmanager Jeroen van den Akker van Sportfondsen licht toe: “Wij waren voor onze accommodaties op zoek naar een nieuwe oplossing en leverancier, waarmee medewerkers vanuit 1 platform eenvoudig meerdere communicatiekanalen kunnen bedienen. Tijdens onze uitgebreide selectieprocedure hebben we diverse systemen vergeleken. De communicatiecockpit van Concapps sluit aan bij onze wensen en ambities. De gebruiksvriendelijkheid van het platform en de branchegerichte functies en koppelingen hebben de doorslag gegeven.”

Hans Donkers, directeur van Concapps, is blij met deze mooie opdracht: “De samenwerking met Sportfondsen sluit goed aan op onze strategie waarbij we onze klanten de mogelijkheid willen bieden om eenvoudig en effectief hun online communicatie te bedienen. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze communicatiecockpit, een centraal systeem om alle kanalen eenvoudig te bedienen. Door onze focus op de markt van vrije tijd hebben wij specifieke toepassingen kunnen ontwikkelen voor deze markt en veel ervaring kunnen opdoen bij vergelijkbare organisaties. Dit gaat ons helpen om de online propositie van Sportfondsen verder door te ontwikkelen.”

Over Sportfondsen

Sportfondsen Nederland exploiteert ruim driehonderd accommodaties in de sport-, recreatie- en welzijnssector: van kleinschalige sportvoorzieningen tot multifunctionele centra. Honderd daarvan zijn zwembaden. Sportfondsen is daarbij altijd vernieuwend geweest: Nederland maakte dankzij Sportfondsen kennis met het eerste ‘hypermoderne’ golfslagbad, de eerste zonnebanken en whirlpools.

Over Concapps

Concapps is een van de leidende spelers op het gebied van branded apps in Nederland. Met het eigen innovatieve App Management Platform lanceert Concapps inmiddels jaarlijks honderden apps en websites. Binnen de markt van sport- en vrije tijd is Concapps bekend met de labels Zwem Apps en Gym Apps. Concapps opereert vanuit Den Bosch en is sinds 2012 actief op deze markt.