papier is verleden tijd met een eigen app

Papier is verleden tijd met een eigen app

Duurzaamheid is de laatste jaren steeds een belangrijker onderwerp geworden, ook in het bedrijfsleven. Verschillende functionaliteiten in je eigen app zorgen ervoor dat papier verleden tijd is. Inschrijvingen, aanvragen en lesreserveringen regel eenvoudig in je app. Daarnaast worden snelle veranderingen of urgente mededelingen eenvoudig gecommuniceerd waardoor je leden op de hoogte blijven. In deze blog lichten we de 5 functionaliteiten toe die ervoor zorgen dat papier verleden tijd wordt.

Nieuws

Met de functie om nieuws en activiteiten te delen via de app zijn nieuwsbrieven op papier en de maandelijkse folders verleden tijd. Via nieuwsberichten in je eigen app houd je leden op de hoogte en communiceer je direct een snelle verandering of mededeling.

Formulieren

De functie formulieren biedt verschillende mogelijkheden. Er is een ruime keuze aan standaard formulieren zoals inschrijf- en aanvraagformulieren. Bepaal eenvoudig zelf welke formulieren er worden getoond in je app en welke gegevens benodigd zijn bij het invullen. Daarbij biedt de app de mogelijkheid om aan te geven naar wie het formulier binnen de organisatie moet worden verstuurd.

Lesreserveringen

Leden kunnen via de app direct een les reserveren! Vanuit het lesrooster in de app kunnen leden via e-mail of een ingebouwd formulier direct lessen reserveren.

Zwem ABC

Het is mogelijk om alle informatie op te nemen rondom het Zwem ABC. Ouders die voor het eerst te maken krijgen met zwemles voor hun kinderen zijn vaak onzeker. Ze hebben dan ook vaak veel vragen rondom zwemlessen en wat er van hun kind wordt verwacht. Biedt ouders direct antwoord op veelgestelde vragen via je eigen app.

Online ticketing

Bezoekers kunnen gemakkelijk via je eigen zwem app kaartjes kopen en afrekenen. Daarnaast kunnen abonnementhouders eenvoudig en veilig hun abonnement verlengen en afrekenen. Hierdoor kunnen bezoekers zonder lang te wachten op vertoon van het gekochte ticket direct doorlopen bij de kassa en genieten van het zwembad.

Met de inzet van deze functionaliteiten werk je niet alleen papierloos, maar digitaliseer je ook alle processen. Ben je na het lezen van verschillende functionaliteiten benieuwd hoe een app voor jouw bedrijf relevant kan zijn? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of probeer een gratis test app.

Vraag jij je af waarom een eigen app van toegevoegde waars kan zijn naast je gewone website? Lees dan onze blog: ‘Waarom is een app voor jouw zwembad van toegevoegde waarde naast je gewone website?’. Hierin vertellen wij waarom het inzetten van een app relevant is voor jouw zwembad of zwemschool.