Sportfondsen Nederland kiest voor Zwem Apps als partner voor online en mobiele communicatie.

Sportfondsen Nederland B.V., met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de communicatiecockpit van Business Apps. Business Apps is het moederbedrijf achter branchelabel Zwem Apps. Business Apps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties.

Marketingmanager Jeroen van den Akker van Sportfondsen licht toe: “Wij waren voor onze accommodaties op zoek naar een nieuwe oplossing en leverancier, waarmee medewerkers vanuit 1 platform eenvoudig meerdere communicatiekanalen kunnen bedienen. Tijdens onze uitgebreide selectieprocedure hebben we diverse systemen vergeleken. De communicatiecockpit van Business Apps sluit aan bij onze wensen en ambities. De gebruiksvriendelijkheid van het platform en de branchegerichte functies en koppelingen hebben de doorslag gegeven.”

Hans Donkers, directeur van Business Apps, is blij met deze mooie opdracht: “De samenwerking met Sportfondsen sluit goed aan op onze strategie waarbij we onze klanten de mogelijkheid willen bieden om eenvoudig en effectief hun online communicatie te bedienen. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze communicatiecockpit, een centraal systeem om alle kanalen eenvoudig te bedienen. Door onze focus op de markt van vrije tijd hebben wij specifieke toepassingen kunnen ontwikkelen voor deze markt en veel ervaring kunnen opdoen bij vergelijkbare organisaties. Dit gaat ons helpen om de online propositie van Sportfondsen verder door te ontwikkelen.”

Over Sportfondsen

Sportfondsen Nederland exploiteert ruim driehonderd accommodaties in de sport-, recreatie- en welzijnssector: van kleinschalige sportvoorzieningen tot multifunctionele centra. Honderd daarvan zijn zwembaden. Sportfondsen is daarbij altijd vernieuwend geweest: Nederland maakte dankzij Sportfondsen kennis met het eerste ‘hypermoderne’ golfslagbad, de eerste zonnebanken en whirlpools.

Over Business Apps

Business Apps is een van de leidende spelers op het gebied van branded apps in Nederland. Met het eigen innovatieve App Management Platform lanceert Business Apps inmiddels jaarlijks honderden apps en websites. Binnen de markt van sport- en vrije tijd is Business Apps bekend met de labels Zwem Apps en Gym Apps. Business Apps opereert vanuit Den Bosch en is sinds 2012 actief op deze markt.