Uitgelichte functies van Zwem Apps

Een eigen mobiele app van Zwem Apps heeft een tal aan handige functionaliteiten, ook zijn hierin koppelingen met externe partijen mogelijk. Wij koppelen met meerdere leerlingvolgsystemen. Hiermee geef je ouders, direct via je eigen mobiele app, inzicht in de vorderingen van hun kind tijdens de zwemlessen. Alle onderdelen worden bijvoorbeeld aangegeven door middel van smiley’s. Ouders blijven eenvoudig op de hoogte hoe het met hun kind gaat en of hij of zij nog eens flink moet oefenen.

VCONSYST:

Dit leerlingvolgsysteem kan aan je app worden toegevoegd middels een weblink naar de mobiele pagina. Ouders kunnen vervolgens inloggen met eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Alles in één overzicht, wel zo makkelijk.

Syx:

Via dit systeem is volledige integratie van het leerlingvolgsysteem Syx mogelijk in jouw eigen design van je app. Ouders kunnen hier inloggen met eigen gebruikersnaam en wachtwoord zoals ze gewend zijn op de desktop versie. Op deze manier kunnen ouders de statusinformatie van hun kind bekijken overzichtelijk in jouw eigen Zwem app.

Zwemscore:

Maak je gebruik van Zwemscore om de vorderingen van de lessen van kinderen met hun ouders te delen? Ook dit kan worden gekoppeld in de eigen zwem app. Ouders hebben direct inzicht in de vorderingen van hun kind door de weblink naar de mobiele pagina in de app. Er kan gemakkelijk gewisseld worden tussen gegevens van meerdere eigen kinderen.

Andere mogelijkheden:

Nog een unieke toepassing in de eigen mobiele app van Zwem Apps is het Zwem ABC. Ouders die voor het eerst te maken krijgen met zwemles hebben vaak vragen en onzekerheden. In onze app bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld alle informatie op te nemen rondom het Zwem ABC. Verschaf ouders direct antwoord op hun veel gestelde vragen via je eigen app en neem de onzekerheden van de ouder weg.

Ontdek zelf de kracht van een app voor jouw zwembad en vraag een gratis test app aan.