pushberichten

Waarom je niet zonder pushberichten kan

90% van de volwassenen gaat nergens heen zonder hun telefoon. Hier moet je dan als zwemschool gebruik van maken, bijvoorbeeld met pushberichten vanuit je eigen app van Zwem Apps. Of het nu zeer belangrijke informatie is, een herinnering of een algemeen nieuwsbericht je kunt het allemaal communiceren via de pushberichten. Pushberichten zijn een handige toepassing die je klanten snel op de hoogte brengt over alles wat je met ze wilt delen. Deze snelle berichten zijn onmisbaar in je communicatiemix.

 

Uit onderzoek is gebleken dat pushnotificaties dubbel zo effectief zijn dan e-mailberichten. Pushberichten worden vrijwel meteen gelezen, zijn kort van stof en voor jou snel te versturen. Via de Communicatie Cockpit kan iedere bevoegde werknemer een bericht sturen naar een selectie leden. Zo komt het bericht direct binnen op de smartphone van de klant en hij of zij is op de hoogte van de inhoud van het bericht. Daarbij wordt de klant ook meteen geattendeerd op de aanwezigheid van de app.

 

Pushnotificaties en dagelijkse communicatie

Pushnotificaties kun je voor meerdere praktische toepassingen inzetten. Hieronder geven je een paar voorbeelden:

  • De instructeur van een les is ziek of afwezig;
  • Er zijn werkzaamheden binnen de zwemschool;
  • Een medewerker is jarig;
  • Het nieuwe rooster staat online voor volgende periode;
  • Een functie van de app uitlichten;
  • De uitslag van een poll is bekend.

 

Benieuwd wat een eigen app en pushberichten voor jouw zwemschool kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis test app aan. Klik hier voor meer informatie!