Ervaringen van klanten

zwem apps klanten

Wat zeggen onze klanten over hun app

Rob Sports app screenshots

Rob Sports – Rob Baar (eigenaar)

Met deze app lopen wij voor in de markt en kunnen wij de ouders en kinderen nog beter informeren over onze dienstverlening. Hierdoor, in combinatie met de koppeling met ZwemScore, hebben wij gekozen voor een app van Zwem Apps.
App StorePla Store

Optisport app screenshots

Optisport – Erwin van Iersel (CEO)

Door het kiezen voor een app van Zwem Apps zijn wij verzekerd van de hoge kwaliteit die wij zoeken en hebben wij een tool in handen om onze klanten en zwemouders verder aan onze organisatie te binden.

CWP app

Zwemvereniging CWP – Jolanda Vaassens (bestuur)

Het goed informeren van onze leden en ouders was altijd een uitdaging. Door onze app van Zwem Apps kunnen wij iedereen nu direct informeren en zijn wij altijd in contact met onze doelgroep.
appstoreplaystore

De Lansingh app

Zwembad de Lansingh – Marijke van der Enden (marketing)

Als gemeentelijk zwembad is het belangrijk dat wij onze bezoekers, leden en klanten altijd goed op de hoogte houden. Zeker het versturen van pushberichten en alle informatie over onze activiteiten waren voor ons redenen om met Zwem Apps aan de slag te gaan.
appstore_playstore"

Quality Movement app

Quality Movement – Martin Witte

Snel, efficiënt en eenvoudig communiceren met je cursisten. Dat is voor ons belangrijk. Een van onze cursisten vroeg aan ons: “Zit ik met 2x klikken dan al in jullie agenda of sturen jullie een berichtje voor de volgende training?”. “Inderdaad” zei ik, “we doen beide. Met 2 klikken ben je altijd waar je wil zijn in de app en daarnaast sturen we je pushberichten voor extra informatie”. Hierop kregen we het antwoord dat hij dat super handig vond! Dat komt goed uit, want dat vinden wij ook!
appstoreplaystore