Zwembadbranche dag

Zien we jou op de ZwembadBranche dag in België?

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Zwem Apps dit jaar deelneemt aan de eerste editie van de ZwembadBranche dag op dinsdag 23 april 2024 in de Nekkerhal in Mechelen, België. Bij standnummer 2.22 staan we klaar om jou kennis te laten maken met dé communicatieoplossing voor zwembaden en zwemscholen!

Wie zijn wij?

Bij Zwem Apps hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van communicatieoplossingen voor zwembaden en zwemscholen. Onze missie is om de communicatie tussen het zwembad en haar bezoekers zo simpel mogelijk te maken.

Wat kun je verwachten op de ZwembadBranche dag?

Op het beursplein ontdek je de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je ook terecht voor inspirerende lezingen, tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s uit de branche.

Bij onze stand laten we je graag kennismaken met alle mogelijkheden van Zwem Apps. Met de unieke en innovatieve software van Zwem Apps heeft ieder zwembad of iedere zwemschool zijn eigen app en/of website. Deel nieuws, uitgebreide lesroosters/ openingstijden, koppel met Gantner/ Recreatex en nog veel meer! En dat ook allemaal in de huisstijl van jouw zwembad of zwemschool.

Hoe kun je je voorbereiden?

Vooraf registreren voor de Zwembadbranche Dag is eenvoudig én gratis. Gebruik onze link om jouw registratie te voltooien.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en inzichten te delen over hoe je de communicatie met jouw bezoekers kunt verbeteren. Tot ziens bij standnummer 2.22!

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar onze oplossing? Plan dan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en ontdek wat er voor jouw zwembad of zwemschool mogelijk is!